FASHION


Cavanlığı qoruyan qədim reseptlər
Cavanlığı qoruyan qədim reseptlər


1. Gündəlik olaraq ac qarına bir qaşıq bal,bitki yağı və limon şirəsinin qarışığını için.
2. 1 stəkan qaynar suyu 5 q bal 3 stəkan ağtikan suyu yarım stəkan nanə dəmləməsini qarışdırıb soyuducuya qoyun. Yeməyə 30 dəq qalmış yarım stəkan için.
3. 300 q meyvə qurusunu (şaftalı,ərik,kişmiş,əncir və s.)300 q qoz ləpəsini, 2 ədəd limon qabığını blenderdən keçirib üyüdün.300 q balla qarışdırın. Gündə 2 çay qaşığı qəbul edin. Soyuducuda saxlayın.
4.Qədimdə yunanlar yeməkdən dərhal sonra iri duz gilələrini sovurardı. Müasir zamanda isə sübut olunub ki,yeməkdən sonra daxil edilən duz molekullarımədə şirəsinin intensiv ifraz olunmasına və bunun nəticəsində ən yaşlı hüceyrələrin belə parçalanmasına gətirib çıxarır. Bundan əlavə duz azad radikalların,radionukleotidlərin və xərçəng hüceyrələrinin məhv olmasına əsas yardımçıdır. Orqanik duzdan istifadə etmək məsləhətdir. Yeməkdən sonra bir neçə duz parçasını dilinizin üstünə qoyun.
5. Cavanlaşdırıcı eleksir.Bu məhlul cavanlaşdırıcı və ümumbərkidici xassəyə malikdir.180 q balı 700 ml otaq temperaturlu suda həll edin. Fasiləsiz qarışdıraraq 50 q arı mumu əlavə edin. Bir-iki gün otağ temperaturlu adişəraitdə saxlayın,sonra hər yeməkdən yarım saat qabaq yarım stəkan qəbul edin.

Kateqoriya: Sağlam ol | Baxış: 3322 | Müəllif: Emily Jackson |

Şərhlər (4)

Şərh yazmaq

Имя:*
E-Mail:
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəngin seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoylerin yerləşdirməsi
Şəkildə göstərilən 2 sözü daxil edin: *

Şəxsi kabinet




Bölmələr




Axtarış