Əbədi cavanlıq çayı.
Qədim Tibet resepti ilə hazırlanan “əbədi cavanlıq çayı”nı sizə təqdim edirik. Bu resept müxtəlif dünya dillərində tərcümə edilib istifadə olunmuşdur. Demək olar ki ,dünya əhalisinin yarısı bu tərcüməni edib.
Lazımdır: 100q quru çobanyastığı ,100q quru qoyunqıran və 100q solmaz bitkisinin qurudulmuş forması (apteklərdən soruşun). Bunları üyüdürük.
Qarışığı quru şəkildə şüşə və ya çuqun qabda saxlayın.
Axşamçağı yarım litr su qaynadın,qarışıqdan 1x\q tökün ,20 dəqiqə dəm alandan sonra süzün. Stəkanda bir ç\q bal ,ardınca çayı süzün. Şam yeməyindən sonra için.
Səhər qalan çayı qızdırıb eyni qaydada yeməkdən sonra için. Bu çaydan sonra ,nahara kimi nəsə yemək və içmək tövsiyyə olunmur. Qarışıq bitənə kimi ,gündəlik içməyi davam edin. Qarışıq ay yarım müddətli qəbul üçün kifayət edir.
Resept üçün vacib əlavə: Hazırladığımız qarışığa 100 q ağcaqayın qönçələri əlavə etmək lazımdır. Hamsını xırdalayıb 1 x\q qarışığa 0,5 l qaynar su töküb 20 -30 dəqiqə isti buxara verin. Dəmləmənin yarısını (1 stəkan) 1 ç\q balla axşam son qida kimi için (yeməkdən 1,5 saat sonra) ,qalan dəmləməni səhər isti buxara verib qızdırın və eyni qaydada balla için. Amma yeməkdən qabaq. 40 dəqiqə sonra səhər yeməyini yeyin.
Dəmləməni sıx parçadan süzün,tənzif kömək etməz.
Qədim Tibet resepti ilə hazırlanan “əbədi cavanlıq çayı”nı sizə təqdim edirik. Bu resept müxtəlif dünya dillərində tərcümə edilib istifadə olunmuşdur. Demək olar ki ,dünya əhalisinin yarısı bu tərcüməni edib.
Lazımdır: 100q quru çobanyastığı ,100q quru qoyunqıran və 100q solmaz bitkisinin qurudulmuş forması (apteklərdən soruşun). Bunları üyüdürük.
Qarışığı quru şəkildə şüşə və ya çuqun qabda saxlayın.
Axşamçağı yarım litr su qaynadın,qarışıqdan 1x\q tökün ,20 dəqiqə dəm alandan sonra süzün. Stəkanda bir ç\q bal ,ardınca çayı süzün. Şam yeməyindən sonra için.
Səhər qalan çayı qızdırıb eyni qaydada yeməkdən sonra için. Bu çaydan sonra ,nahara kimi nəsə yemək və içmək tövsiyyə olunmur. Qarışıq bitənə kimi ,gündəlik içməyi davam edin. Qarışıq ay yarım müddətli qəbul üçün kifayət edir.
Resept üçün vacib əlavə: Hazırladığımız qarışığa 100 q ağcaqayın qönçələri əlavə etmək lazımdır. Hamsını xırdalayıb 1 x\q qarışığa 0,5 l qaynar su töküb 20 -30 dəqiqə isti buxara verin. Dəmləmənin yarısını (1 stəkan) 1 ç\q balla axşam son qida kimi için (yeməkdən 1,5 saat sonra) ,qalan dəmləməni səhər isti buxara verib qızdırın və eyni qaydada balla için. Amma yeməkdən qabaq. 40 dəqiqə sonra səhər yeməyini yeyin.
Dəmləməni sıx parçadan süzün,tənzif kömək etməz.
|